Bamse Pandabjørn (siddende, 15 cm)

Bamse Pandabjørn (siddende, 15 cm)

På lager 
Pris ved 1 Stk
170,00  DKK
ANTAL

Bamse Pandabjørn


Den sjældne panda lever i skovene i Kinas bjerge. Den er i familie med bjørnene, og normalt er bjørne rovdyr, der går på jagt og æder kød. Men pandaen er en meget usædvanlig bjørn. Den er et af de allermest kræsne dyr i verden, den gider nemlig kun spise en eneste ting: bambus. Pandaen bruger det meste af dagen på at sidde på sin bagende og stoppe sig med bambusblade. Den spiser op til 40 kg bambus om dagen, det svarer i vægt til at æde 250 æbler på en dag. Den er udrydningstruet og symbol på WWF og vores arbejde.

Pandabamsen er, som alle WWF Verdensnaturfondens plysdyr, fremstillet i overensstemmelse med WWFs generelle principper om bæredygtig produktion. Tøjdyret er fremstillet i et materiale, der ikke indeholder skadelige stoffer for børn eller voksne og kan tåle maskinvask.